• Az ország legújabb extrém játéka!
  • Egy ütős ajánlat

    Egy ütős ajánlat

    Ajánlatát már a kezdő képernyőn is továbbíthatja látogatóinak

    Tovább

Extrém Csapatépítő program

Válassza az ország legegyedibb és legújabb csapatépítő programját!

Megnézem

Tornatermi Extrém Íjász Játék

Az ország bármelyik tornatermébe vállalunk kitelepülést!

Megismerem

Célbalövés

Ügyességi célbalövés speciális felfújható célfallal

Megismerem

Élményfutár - Kitelepülés

Kitelepülést vállalunk az ország egész területére. Beltéren-kültéren mobilpálya felállításával!

Megismerem

Extrém Íjász Játék a legújabb őrület! Csapatépítés

A játékról....

"3-2-1 INDUL A HARC!" vezényszó felharsan.

A csapatok el kezdenek futni a vesszőkért, eszeveszett rohanás indul, mindenki megpróbálja a pálya közepén szétszórt legtöbb vesszőt a magáénak tudni, majd sprint vissza a fedezékek mögé. 

Az adrenalin szint felugrik; miközben a vesszőt behelyezed, oldalra nézel és már látod is a társaid felé repkedő vesszőket, majd egy gyors mozdulattal kinézel a fedezék mögül. Észreveszed két vetélytársadat, akik éppen vesszőt próbálnak betárazni, amikor célba veszed az egyiket, majd a maximum kifeszített ideget (húr) elengeded. A vessződ hatalmas erővel a másik csapat játékosának fején lévő biztonsági maszkot találja el (headshot), ami azonnali kiesést jelent számára. Rögtön visszahúzódsz a fedezéked mögé, miközben a másik ellenséges játékos vesszője közvetlenül melletted landol.

Nincs időd, ezért rögtön a következő vesszőt tárazod, amikor látod hogy két társadat kiejtették a játékból és a pálya széle felé ballagnak. Kinézel balra: tiszta. Átsprintelsz a pálya közepéhez közelebbi fedezékhez, ami már csak pár méterre van az újraaktiváló céltáblától. Kilesel jobbra: kb. 6 méterre lévő, feléd tartott, kifeszített íjjal nézel farkasszemet, gyorsan visszahúzod a fejed, közben látod a közvetlenül fejed melletted elsuhanó vesszőt. Rögtön sasolsz baloldlara, ahol nem látsz ellenséget és célba veszed az újra aktiváló céltábla középső korongját. A lövés mellémegy, viszont a jobb alsó korongot szerencsédre sikerül eltalálnod. Már nagyon várta a kiesett csapattársad, rohan is vissza a játék területére, miközben elismerően hallod tőle: "Ez, az! Köszi!"

Elfogy a vessződ! 2 méterrel a fedezék mögött látsz több vesszőt is szétszóródva, majd megpróbálod begyűjteni őket. Adrenalinszinted a maximumon van, mivel a másik csapatból próbálnak rád vadászni. Viszont csapattársaid jól fedeznek téged, így sikerül összeszedni a vesszőket és visszavonulsz az egyik hátsó fedezékhez.

Több nyílvessző melléd megy, illetve sikerül jó pár elől elugranod, mikor az egyik ellenséges játékos egy ívelt lövést ad le feléd. Gyorsan kapcsolsz, eldobod a kezedben lévő íjat és veszőket, majd a feléd szálló vesszőre koncentrálsz. Egy ügyes mozdulattal sikerül elkapnod a levegőben. A bíró már jelzi is az ellenfél játékosának, hogy sikerült a levegőben elkapnod a vesszőjét, ezért kiesett...

Ilyen és hasonló izgalmas élmények várnak rád, ha részt veszel egy Extreme Íjász Játékon! Gyere, próbáld ki!

Játéktípusok:

- Íjászok viadala

- Íjászharc

- Íjharc - Sortűz háború


Kiemelt PartnereinkHírek

Extrém Íjász Játék - Minőség, Biztonság, Profizmus!

Extrém Íjász Játék - Minőség, Biztonság, Profizmus!

Legelső cikkünkben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az Extrém Íjász Játék elterjedése rohamosan nő, ezáltal egyre többen látnak a tevékenységben gyors pénzszerzési lehetőséget, így nem biztos, hogy a megfelelő biztonsági intézkedéseket is végrehajtják. Leírjuk, hogy mire érdemes oda figyelnie, hogy ne történjen semmilyen baleset!

tovább
További bejegyzések