Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely:
 
3713, Arnót Petőfi Sándor út 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:
info@fps.co.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Szavazás

Melyik játéktípust próbálnád ki legszívesebben?

Szavazok

Bemutatkozunk

Bemutatjuk Magyarország legújabb extrém játékát az Extrém Íjász Játékot!

 

A játék Amerikából származik, amit John Jackson talált ki. 2011-ben kísérletezte ki, hogy az íjászok ne csak céltáblákra tudjanak lőni, hanem teljes biztonsággal emberekre is. Kitalált rá egy jó játékmenet és megalapította a brand-jét.

 

2015-ben robbant be a nemzetközi tudatba a játék, ami nagyon rövid időn belül hatalmas sikert aratott minden kontinensen.

 

Magyarországon, 2016. januárjában kezdtük el tesztelni, kikíserletezni a játék magyarországi változatát, amit Extrém Íjász Játéknak neveztünk el. 

 

2016. áprilisában kaptuk meg az első felkerését a játék szervezésére egy nagyobb rendezvény keretein belül.

 

2016. júniusában keresett meg minket a mogyoródi Szent László Íjász Egyesület elnöke, a 3-szoros terem ijász világbajnok, Kamarás Szilárd, akivel elkezdtük közösen együtt kidolgozni, finomítani a játék biztonság technikai és élményelemeit.

2016. októberében mogyoródon megrendezésre került Magyarország első, nagyobb szabású Extrém Íjász versenye, amit partnerünk, Kamarás Szilárd által vezetett Íjászpárbaj csapata szervezte.

 

 

2016. decemberére közel 50 rendezvénnyel, csapatépítéssel lettünk tapasztaltabbak, amik segítségével tudtuk folyamatos finomításokkal továbbfejleszteni szolgáltatásunkat.

 

Jelenleg az ország legkeresetebb szolgáltatói vagyunk ezen tevékenységnek, amit köszönhetünk a több mint 5 éves játékvezetői (Lézerharc, Buborékfoci, Paintball) tapasztaltunknak. korrekt és rugalmas üzleti partnerségünknek illetve nem utolsó sorban, hogy nagyon szeretjük és élvezzük amit csinálunk.

Nagyobb rendezvényeken a szolgáltatás összekapcsolható más extrém játékainkkal, mint pl. a Lézerharc, Paintball, Buborékfoci! 

További információkat az alábbi elérhetőségeinken talál, keressen minket bizalommal!

FPS Extreme Games

http://www.fps.co.hu/

info@fps.co.hu

+36 30/724 4601