• Az ország legújabb extrém játéka!
  • Egy ütős ajánlat

    Egy ütős ajánlat

    Ajánlatát már a kezdő képernyőn is továbbíthatja látogatóinak

    Tovább

Referenciák

Selyemréti Standfürdő Gyereknap

Selyemréti Standfürdő Gyereknap

2016. május 29. Gyereknapon vettünk részt, ahol annyira sikeresen szerepeltünk, hogy 2016. Július 7-re a Strand születésnapjára visszahívta minket!

http://www.selyemretifurdo.hu/

Füzérradványi Vadétel Főző Fesztivál

Füzérradványi Vadétel Főző Fesztivál

2016. május 21. A rendezvényen megjelenők nagy része kipróbálta az Extrém Íjász Játékot, ami az egyik legkedveltebb programja volt az eseménynek, mivel folyamatos sorban állás jellemezte a programunkat. Egyszerre 10-en játszottak 5 percenként váltották egymást a csapatok, mindeközben egyesével célba lőtt a következő csapat, hogy felkészülhessenek a játékra. Mozgalmas és nagyon szép napot zártunk!

http://www.abaujtv.hu/vadaszok-es-hagyomanyorzok-talalkoztak-fuzerradvanyban/

Novaji Általános Iskola Diáknapja

Novaji Általános Iskola Diáknapja

Minden korosztály nagyon élvezte a házibajnokságot, megdöbbenésünkre a gyerekek nagyon ügyesen bántak az íjjal! Fiúk-lányok nagy gratuláció nektek! :)

http://novaj.hu/intezmenyek/iskola/

Miskolci Egyetem - Gólya tábor

Miskolci Egyetem - Gólya tábor

Na itt azért voltak nagyon kemény csaták! A karok közti versenysorozat egyik állomása voltunk. A házi versenyt követően bárki kipróbálhatta és hát éltek is a lehetőséggel! A működésünk során a leglátványosabb és legizgalmasabb csatákat láthattuk mi is! ;) Köszönjük!

Samsung - csapatépítés Siófokon

Samsung - csapatépítés Siófokon

150-200 fős csapatépítés egyik állomásaként voltunk jelen a rendezvényen! A rendezvényre 20 felszerelést és 20 db fedezéket igényeltek, amit mi természetesen teljesítettünk! Két versenybíróval, bonyodalom és reklamáció mentessen sikerült a játékosoknak egy felejthetetlen élményt varázsolnunk.

Miskolci Egyetemi Sportnap

Miskolci Egyetemi Sportnap

A karok közti versenysorozat egyik állomása voltunk. A házi versenyt követően bárki kipróbálhatta és hát éltek is a lehetőséggel!

http://www.egyetemisport-miskolc.hu/

Multinacionális cég - családi nap

Multinacionális cég - családi nap

Közel 1000 ember volt jelen a rendezvényen rengeteg programot biztosítottak, viszont az ügyvezető ragaszkodott a szolgáltatásunkhoz és ezt a többiek sem bánták meg! 8 órás telt házas programot biztosítottunk!

Avalon Park - Csapatépítés

Avalon Park - Csapatépítés

Csapatépítő programjaikhoz rendszeresen meghívást kapunk! A gyönyörű környezet és változatos programok mellett az Extrém Íjász Játék az egyik ínyencségnek számít! Mind a hazai, mind a külföldi vendégek egyaránt nagyon szeretik!

Koppány Fogadó - Csapatépítés

Koppány Fogadó - Csapatépítés

Csapatépítő programjaikhoz rendszeresen meghívást kapunk! Több mutinacionális cég csapatépítő törzshelye, és nagyon nagy sikerrel robbantunk be a köztudatba!

Kapcsolat

Üzemeltető:
Fátyol Varázs Kft.
Székhely:
 
3713, Arnót Petőfi Sándor út 150/B

Adószám: 
23535101-1-05 

Telefon:
+36/30-724-4601

E-mail:
info@fps.co.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Szavazás

Melyik játéktípust próbálnád ki legszívesebben?

Szavazok